Pulpa de caprioara cu sos de legume

de katty in Mancaruri cu carne, 23 Feb 2017 | 2295 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de caprioara
  • 1-2 morcovi medii
  • 2-3 tije telina Apio
  • 1 pastarnac mare
  • sare
  • piper negru boabe
  • ienibahar boabe
  • foi de dafin
  • cimbru uscat
  • 300 ml vin rosu
  • 2-3 linguri ulei
  • 200 ml smantana
Portii: 5
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de caprioara cu sos de legume:

Curatam pulpa de pielite, o spalam bine si o asezam intr-o tava. Punem morcovii si pastarnacul curatate si taiate rondele, telina taiata in bucati de 2-3 cm, sare, piper, ienibahar, cimbru, foile de dafin si turnam vinul. Lasam pulpa la rece pentru 24 de ore. O intoarcem din cand in cand.
Acoperim tava cu folie de aluminiu si dam tava la cuptor pana pulpa devine frageda. Adaugam cate putina apa cada, sa nu scada zeama.
Cand carnea este moale, scoatem pulpa pe un platou (putem sa scoatem osul si sa o feliem).
Scoatem boabele de piper, ienibahar si foaia de dafin si mixam legumele impreuna cu zeama. Adaugam cate putina smantana pana obtinem un sos cremos.
Servim pulpa cu sos de legume si cartofi copti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de caprioara cu sos de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Constelatialeu 1

23.02.2017, 13:39

Am mancat cand eram mai micuta pulpa de caprioara, probabil si niste costite, nu mai stiu sigur...

MotanLaOale 1

24.02.2017, 08:57

miki_a 1

26.02.2017, 13:30

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de legume cu pui si galuste