Pulpa de miel umpluta

de dantes in Oaie, 6 Mai 2013 | 7044 vizualizari

 

Imi place tare mult

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de miel din fata
  • 1 kg maruntaie de miel
  • 500 gr carne de porc grasa
  • 4 oua
  • 100 ml ulei
  • usturoi si patrunjel verde
  • sare, piper dupa gust
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de miel umpluta:

Se pune la fiert mai intai carnea de porc, apoi maruntaiele de miel. Cand sunt aproape fierte se scot, se dau prin masina de tocat, se adauga ouale, usturoiul si patrunjelul tocat marunt si se framanta bine. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

Desfacem cu atentie pielita de pe pulpa pana cand formam un buzunar in care introducem compozitia si coasem bine pielita pentru a nu iesi tocatura in afara in timpul coacerii.

Pulpa astfel pregatita se pune in tava impreuna cu uleiul si se asezoneaza cu patrunjel verde si se da la cuptor cam o ora.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel umpluta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

MIUTA 1

19.09.2013, 09:46

Sambata o sa fac si eu reteta ta.Nu stiam cum sa mai pregatesc deoarece am in congelator un berbecut si nu stiu prea multe variante cu carne de oaie.Multumesc pentru idee!

dantes 1

20.09.2013, 06:09

Cu placere

Krystyan Trendy 1

01.12.2013, 13:11

grozava pulpa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de miel cu ceapa si usturoi verde