Pulpa de porc cu sote de legume

de katty in Porc, 10 Feb 2015 | 5150 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr pulpa de porc
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras
  • 200 gr brocoli congelat
  • 150 gr fasole verde
  • 3 linguri ulei
  • 3-4 linguri sos de rosii
  • sare
  • piper
  • 5 linguri sos de soia
  • 2 linguri ulei
  • orez ptr garnitura
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc cu sote de legume:

Se spala carnea ,se taie cuburi si se pune la marinat cu sosul de soia, 2 linguri ulei ,sare si piper pentru cateva ore.Se scoate carnea si se rumeneste usor pe toate partile in putin ulei bine incins  ,apoi se scoate pe o farfurie si se pun la calit legumele taiate (morcovii se taie rondele ,ardeiul gras fasii ,iar ceapa solzisori ).Cand s-au inmuiat,se adauga din nou carnea ,cateva linguri de apa calda,sosul de rosii ,sare si piper.Se lasa sa fiarba cateva minute ,pana scade zeama si legumele sunt bine patrunse.Separat ,se fierbe orez in apa cu sare si o lingura ulei.Se serveste carnea cu legumele pe pat de orez.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc cu sote de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancarica de cartofi noi cu carne