Pulpe de curcan cu mere la cuptor

de camelia75 in Curcan, 2 Iul 2011 | 5099 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de curcan
  • 1 mar
  • 2 ligurite zeama de lamaie
  • 1 ardei gras(alternativ,eu n am pus)
  • menta uscata sau proaspata
  • Tarhon,
  • cimbru,
  • rozmarin,
  • maghiran
  • 1 ardei iute
  • ulei de masline
  • sare,piper
  • 300 ml apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de curcan cu mere la cuptor:

Dupa ce am spalat bine pulpele de curcan, le crestam din loc in loc.
Le saram, ungem cu ulei de masline si le asezam intr un recipient de yena .Crestaturile le umplem cu usturoi taiat feliute.Condimentam bine cu cimbru,menta,tarhon,rozmarin,maghiran.Ardeiul iute tocat marunt si marul taiat feliute subtiri si stropit cu putina zeama de lamaie, le asezam printre pulpele de curcan.Adaugam si 300 ml de apa in vas.

Le bagam la cuptorul preincalzit la 200 gr.Dupa 30 minute le intoarcem pe partea cealalta si le lasam pana se rumenesc bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de curcan cu mere la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

DIANA B 1

02.07.2011, 18:30

Si eu iti salut aparitia , Camelia ...

ionela2682 1

03.07.2011, 15:08

wawww cum arata....

mamaieelena 1

04.07.2011, 07:15

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan cu sos de rodii