Pulpe de pui in sos de gutui

de MotanLaOale in Pui, 30 Oct 2011 | 4844 vizualizari

 

Inspirat de Oana si fiind un fan al gusrului de gutuie am incercat si a iesit foarte bun.

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe superioare de pui
  • 2 gutui mai mici
  • 2 linguri pasta tomate
  • rozmarin
  • 1 lingura de ulei de masline
  • 1 lingurita de zahar
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in sos de gutui:

Pulpele se curata si se spala bine.

Intr-un vas de iena se pune o lingura de ulei de masline si se pun pulpele in el.

Se presara cu sare si roxmarin.

Gutuile se spala se taie felii si se pun langa pulpe.

Se dizolva pasta de tomate in 250ml apasi se toarna peste carne.

Se pune zaharul si sare daca este cazul.

Se introduce in cuptor 40-50 minute pana se face carnea si se rumeneste frumos.

Se consuma calda dar este buna si rece.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in sos de gutui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu sos de gutui