Punch cu Cirese

de Adi_Caradeanu in Bauturi, 18 Iun 2015 | 2653 vizualizari

 

Ceva racoritor pentru zilele insorite alaturi de prieteni !
Foto credit: Tudor Raiciu

 

INGREDIENTE

  • 150 g cirese fara simburi
  • 300 ml vodka
  • 350 ml prosecco
  • 7 - 8 frunze busuioc
  • 200 liqueur piersici
  • 200 ml fresh lamaie
  • 250 ml tonica
Portii: 10
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Punch cu Cirese:

  1. Scoateti samburii din cirese 
  2. Puneti ciresele in bol, adaugati doua linguri de zahar peste ele si zdrobiti-le usor, adaugati vodka si lasati-le la macerat timp de 30 minute
  3. Adaugati restul ingredientelor in bol, adaugati gheata si amestecati cu un polonic pentru a se topi zaharul si omogeniza ingredientele
  4. Glazurati paharele de servire cu zahar - (stergeti gura paharului cu o felie de portocala apoi presarati usor zahar)

TIPS-URI

1

Punch-ul o bautura servita in general la petreceri,

2

Numele bauturii provine lin limba Sanskrita si inseamna cinci ; cinci deoarece reteta originala a bauturi continea 5 ingrediente: alcool, zahar, lamaie, apa si ceaiuri sau condimente

Daca ti-a placut reteta noastra "Punch cu Cirese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Punch de vin rosu