Quinoa, cocos si vanilie, la slow cooker Crock Pot

de Panacris in Slow Cooker, 31 Oct 2020 | 3394 vizualizari

 

Un mic dejun sănătos, cu quinoa, cocos și vanilie preparat la CrockPot, tare bun atât cald, cât și rece.

 

INGREDIENTE

  • Quinoa cca. 85 g,
  • Lapte vegetal din cocos cca. 600 ml,
  • Stafide aurii/merișoare cca. 50 g,
  • Vanilie ½ limguriță,
  • Ștevie (îndulcitor) cu aromă de caramel 1 lingură,
  • Fulgi de cocos.
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Quinoa, cocos si vanilie, la slow cooker Crock Pot:

Quinoa se spală într-o strecurătoare, apoi se adaugă în vasul aparatului de gătit slow cooker Crock Pot. Apoi se adaugă laptele vegetal, stafidele, extractul de vanilie și stevia lichidă cu aromă de caramel.

Se setează aparatul la nivelul Slow, pentru  cca. 4 ore.

Se amestecă din când în când, iar dacă mai este nevoie se mai adaugă un pic de lapte vegetal.

Preparatul se servește cald sau rece, presărat cu fulgi de cocos, natur sau puțin prăjiți.

 

Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Quinoa, cocos si vanilie, la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de miel la slow cooker Crock-Pot