Rasucele cu cascaval si chimen

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 29 Aug 2012 | 8953 vizualizari

 

Ceva ultra rapid preparat pentru un sot cu o bere in mana, asezat in fata televizorului :D
Bun si foaaaaarte gustos! :)))))) asa a sunat aprecierea...

 

INGREDIENTE

  • 1/2 foaie de aluat
  • cascaval de capra
  • chimen
  • 2 galbensuri de ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasucele cu cascaval si chimen:

Decupam din foaia de aluat fasii de doua degete.

Ungem cu galbenus, presaram cascaval ras si chimen .

Apucam de ambele capete si rasucim cu o miscare rapida. Ungem cu galbenus si putem sa mai presaram cu cascaval si chimen din nou.

Coacem 10 sau 15 minute la 220 de grade.

Bune tare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasucele cu cascaval si chimen" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (30)

RuxyRux 1

30.08.2012, 21:58

Te pup cu drag frumoasa mea Madi!Sa fie oare de dieta? Sincer nu prea cred...asa ca mai bine ramai cu privitul

Angelina_Elena 1

07.09.2012, 00:47

foarte gustoase si frumoase!

RuxyRux 1

16.09.2012, 22:04

Multumesc Daria...sunt minunate!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Saleuri de casa cu mac si branza telemea