Ratatouille

de cristeena20 in Mancaruri de legume, 4 Sep 2014 | 6538 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cepe mijlocii
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei rosu
  • 1 dovlecel curgette mic
  • 1 vanata
  • 100 gr ciuperci champignon
  • 3 rosii mari bine coapte
  • sare, piper alb, ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ratatouille:

 - Ceapa se taie solzisori si se pune in tigaie la calit cu ulei de masline. Intre timp taiem fasii ardeiul si dupa 5 minute cat ceapa se inmoaie usor pe foc adaugam si ardeiul. Punem la foc mic, sa nu se arda si amestecam cu grija. Pregatim restul legumelor: dovlecelul nu il curatam de coaja- se taie pe lungime si apoi se taie felii . Vanata se taie cuburi (cu coaja cu tot) . Le aduagam la restul legumelor din tigaie si adaugam putina sare si piper alb macinat. Amestecam cu grija. Adaugam si ciupercile feliate . 

- Rosiile le oparim  si le curatam de coaja si le taiem felii. Le adaugam cand legumele sunt aproape de tot inmuiate. MAi lasam pana se inmoaie rosiile si stingem focul.Acoperim cu un capac.

- Acest fel de mancare e foarte bun alaturi de fripturi de carne sau ficat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ratatouille" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci cu mamaliga