Rețeta de sendviș savuros cu friptură rămasă, mozzarella și rucola

de Bucataras in Sandvisuri, 9 Mai 2024 | 681 vizualizari

 

Din ingrediente rămase, ies cele mai gustoase preparate. Andra Mihail ne aduce o nouă rețetă ușor de pregătit, un sendviș delicios pregătit din friptura rămasă și câteva ingrediente bune. Pentru această Rețeta de sendviș savuros cu friptură rămasă, mozzarella și rucola ai nevoie de câteva ingrediente: friptură rămasă, mozzarella, maioneză, ceapă, rucola și bagheta de pâine.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Reteta de sendvis savuros cu friptura ramasa, mozzarella si rucola:
  • friptură rămasă
  • baghetă pâine
  • 200 gr mozzarella proaspătă
  • 50 gr unt
  • 100 gr maioneză
  • 1 ceapă roșie mare
  • rucola
  • chives proaspăt
  • ulei de măsline
  • 2 lg oțet balsamic
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rețeta de sendviș savuros cu friptură rămasă, mozzarella și rucola:

Cum se prepară Rețeta de sendviș savuros cu friptură rămasă, mozzarella și rucola:

Taie bagheta de pâine în jumătăți, pe lungime. Stropește feliile de pâine cu puțin ulei de măsline, apoi rumenește-le puțin in tigaia încinsă.

Toacă mărunt firele de chives și adaugă-le peste maioneză. Amestecă ușor.

Taie julien ceapa roșie. Pune un cub de unt in tigaie, puțin ulei de măsline, apoi adaugă ceapă tăiată. Condimentează cu sare și piper și las-o să se rumeneasca bine. Adaugă puțin oțet balsamic peste ceapă și las-o să se caramelizeze frumos.

Feliază carnea.
Montează sendvisul astfel. Pe o jumătate de baghetă unge puțină maiozena cu chives, adaugă câteva fâșii de carne, câteva felii de mozzarella.

Cu ajutorul unei torțe de bucătărie, topește ușor branza. Adaugă ceapă caramelizată, puțină rucola. Așază și a doua jumătate de bagheta deasupra și presează ușor.
Servește sendvisul proaspăt făcut.

Incearca si reteta rapida de Sendvis masinuta, pe placul copiilor sau poti opta pentru reteta de Sandwich cu ou posat si guacamole, o bunatate!

Iti recomandam si varianta gustoasa de Sandvis cu creveti, pentru amatorii fructelor de mare.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rețeta de sendviș savuros cu friptură rămasă, mozzarella și rucola" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

Crostini cu ciuperci - Reteta gustoasa pentru un aperitiv rapid

pe 29.05 la 11:02

Cupcakes cu vanilie si confetti - Reteta perfecta pe gustul copiilor

pe 27.05 la 18:17

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sandwich cu Mozzarella