Sendvis masinuta

de - Andreea - in Mancare copii, 21 Aug 2015 | 2546 vizualizari

 

Nu cred ca exista satisfactie mai mare ca atunci cand prepari ceva pentru copii si vezi acel zambet imens pe fata lor ...
Este migaleala la acest sendvis dar merita !!!

 

INGREDIENTE

  • 2 painici pentru hot dog
  • 2 cuburi branza topita
  • 2 felii sunca din piept curcan
  • 1 fasie branza Gouda
  • 1 felie rosie mare
  • 4 felii rosie tip cherry
  • 1\2 morcov
  • 4 boabe cconriandru
  • ketchup (pentru gura)
  • 1 buc crenvurst
  • salata mixta ( pentru decor)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sendvis masinuta:

Luam painicile si le taiem in doua parti egale pe lungime.


Fiecare jumatate o ungem cu un cub de branza topita.


Peste branza topita punem o felie de sunca din piept de curcan taiata in doua .


In cea de-a doua parte de paine decupam o forma (vezi foto) si punem peste partea de paine unsa cu branza si cu sunca .


Din extremitatile crenvurstiului taiem pentru a face conducatorii. Pentru ochi am folosit boabe de coriandru iar gura am facut-o cu ketchup.


Din restul de crenvursti am taiat rondele si le vom folosi drept roti .


Fasia de branza o vom taia in 4 parti egale si o vom folosi drept spatarul scaunelor .


In partea decupata de paine asezam putina salata,branza, felii de rosii cherry si conducatorul :) .


Cu ajutorul unor scobitori punem rotile din crenvursti.


Ornati masina cu jumatate felie de rosie mare si un numar facut din morcov.


Facem un decor din salata mixta, asezam masinutile si chemam copii la masa :)


Pofta buna!



TIPS-URI

1

Toate ingredientele se pot inlocui dupa plac ...crenvurstiul cu cabanos,branza topita cu unt ,etc .

Daca ti-a placut reteta noastra "Sendvis masinuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

- Andreea - 1

23.08.2015, 14:42

MOKUSKA 1

27.08.2015, 09:35

- Andreea - 1

28.08.2015, 15:21

Mokuska

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

katty

9600 puncte

MotanLaOale

6821 puncte

indrea_ms

4550 puncte

Rocsi

4514 puncte

Panacris

4121 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui la tigaie, cu ciuperci si smantana

de RODIMUR 7

ieri la 21:31

Desert cu zmeura, ciocolata si lamaie

de Rocsi 9

ieri la 18:26

Salata mediteraneana, cu paste, ton, rosii cherry si pesto

de RODIMUR 7

ieri la 14:33

Mancare scazuta de cartofi cu castraveti in saramura

de Adi 4

ieri la 12:22

RETETA RECOMANDATA
Spanac cu pui si orez- dupa 8 luni