Rulada cu cocos

de Renataedina in Prajituri, 15 Ian 2014 | 6209 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru aluat:
  • 30 dkg biscuiti
  • 15 dkg zahar pudra
  • 1 dl lapte (100 ml)
  • 1 lingura de cacao pudra
  • 1 lingura gem de caise
  • 1 esenta de rom
  • Pentru crema:
  • 10 dkg margarina Rama
  • 10 dkg nuca de cocos
  • 10 dkg zahar pudra
  • Optional visine fara samburi sau alte fructe
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu cocos:

Prima data macinam biscuitii, punem intr-un bol si adaugam toate ingredientele pentru aluat si amestecam.

Amestecam si toate ingredientele pentru crema.

Amestecul de biscuiti il intindem pe o folie, ca sa fie la grosimea de 0.5 cm si peste biscuiti il intindem si crema. Peste crema am pus un rand de visine, il rulam si punem la frigider minim 3 ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu cocos" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (14)

diana_k 1

17.01.2014, 08:33

Anett 1

21.11.2016, 09:11

artyandra 1

02.04.2017, 14:17

Arată atât de bine! Ce poftă mi-a făcut: Mulțumesc pentru rețetă. O voi încerca cu siguranță.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada cu crema de nuca de cocos