Rulada de cascaval

de amalia01 in Aperitive / Garnituri, 30 Dec 2016 | 7008 vizualizari

 

Ce sa fie, ce sa fie? Ama trebaluieste prin bucatarie... Un aperitiv rapid, gustos si...frumos...
 
"Bunatati pentru colindatori"

 

INGREDIENTE

  • 1 buc cascaval 450 g
  • 1 cutie crema de branza pufoasa Delaco
  • 2 lg smantana grasa
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1/2 ardei gras verde
  • 100 g masline negre fara samburi
  • sare
  • piper macinat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de cascaval:

 

Cascavalul il pui la fiert intr-o oala cu apa, cu ambalajul de plastic cu tot, pentru cca. 15 minute.

Desfaci ambalajul si asezi cascavalul moale pe folie alimentara, apoi il intinzi intr-o foaie de aproximativ 3 mm, cu ajutorul sucitorului sau cu mana, daca iti este mai usor (eu asa am facut...).

Cat timp fierbe cascavalul, tai cubulete mici ardeii si maslinele si amesteci crema de branza cu smantana, sare si piper dupa gust .

Dupa ce ai format foaia de cascaval, intinzi crema de branza si presari uniform ardeii si maslinele.

Rulezi cu grija, cu ajutorul foliei si formezi o rulada bine stransa pe care o dai la frigider pentru 3 ore.

Servesti taiata felii diagonale.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

aperitive

2

rapid

3

festiv

4

ai grija ca bucata de cascaval pe care o folosesti sa fie cat mai plata, astfel risti sa nu se topeasca in intregime.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitive clatite pane