Rulada de pui cu ardei kapia si cascaval

de dantes in Pui, 25 Noi 2019 | 2495 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 ardei kapia
  • 150 g cascaval
  • 1 legatura marar verde
  • 1 lingura pesmet
  • 1 lingura pasta de rosii
  • 20 ml.ulei
  • sare, piper, oregano, dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de pui cu ardei kapia si cascaval:

Ardeiul kapia se coace si se curata de seminte si cotor.

Pieptul de pui se bate (nu foarte tare), cu ciocanul de snitele si se condimenteaza dupa gust.

Cascavalul se da pe razatoarea mare si se amesteca cu mararul tocat marunt, apoi se umple ardeiul kapia copt.

Ardeiul se asaza pe pieptul de pui si se ruleaza, apoi se asaza intrun vas care se poate acoperi.

Se pune in vas uleiul si se amesteca pasta de rosii amestecata cu apa si oregano care se toarna peste pieptul de pui, apoi se presara pesmetul deasupra.

Se acopera vasul si se da la cuptor pentru 25-30 minute, apoi se descopera vasul, se unge carnea cu sosul din vas si se mai tine la cuptor 15-20 minute.

TIPS-URI

1

Se poate folosi si piept de curcan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui cu ardei kapia si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui pe sticla