Rulouri de paste cu pui

de madi_marin in Paste, 15 Noi 2017 | 4951 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui
  • 10 foi de lasagna
  • 1 morcov
  • 1 ceapă roşie
  • suc de roşii
  • 1 lingură pastă de tomate
  • cremă de smântână pentru gătit
  • 1 căţel de usturoi
  • oregano
  • sare
  • piper
  • ulei
  • caşcaval ras
  • 1 glob de mozzarella
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de paste cu pui:

Se pune la fiert apă sărată pentru foile de lasagna.

Când clocoteşte se adaugă câte o foaie pe rând şi se lasă să se înmoaie.

Se scot pe o farfurie unsă cu puţin ulei.

Se toacă ceapa, căţelul de usturoi şi morcovul şi se călesc într-o lingură de ulei, apoi se adaugă şi pieptul tocat foarte mărunt la cuţit sau la robot.

Se adaugă un pic de apă cât să fiarbă ingredientele, apoi se adaugă pasta de tomate.

Se potriveşte gustul cu sare, piper şi oregano şi se mai lasă pe foc câteva minute ca să scadă sosul.

Se unge o tavă cu ulei, apoi se toarnă un pic de suc de roşii şi smântână de gătit.

Fiecare foaie de lasagna fiartă se unge uşor cu smântâna, apoi se pune cam o lingură de compiziţie şi se rulează mai strâns.

Rulourile se aşază în tavă, apoi se ung cu smântâna,suc de roşii, caşcaval ras şi mozzarella tocată cubuleţe mici.

Se dă la cuptor la 200 grade C, cu ventilaţie, pentru 10 minute.

Se servesc calde.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de paste cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle integrale cu pui si smantana