Salata cu peste

de mamaieelena in Ton, 10 Dec 2012 | 6416 vizualizari

 

Imi plac combinatiile si de cate ori mi se ofera ocazia pun in aplicare.

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie cu peste ton in ulei
  • 1 cutie cu șprot afumat
  • 1 ceapa rosie maricica
  • 6-8 cartofi mici(aprox.400g)
  • 2 linguri mustar
  • 100ml ulei
  • 2 lamai(zeama)
  • 1/4 castravete verde de sera(din cei mari)
  • 1 ardei capia rosu
  • sare
  • piper
  • salata verde(vogel salat)
  • 3 fire marar proaspat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu peste:

Cartofii se spala si se pun la fiert. In timp ce se racesc, intr-un castron se freaca mustarul cu uleiul adaugandu-se si zeama de lamaie obtinandu-se astfel o maioneza tocmai buna de pus peste salata.

Se vor marunti ceapa rosie, ardeiul, castravetele verde pe care eu l-am taiat betisoare. Toate acestea se pun peste maioneza si se vor amesteca. Cartofii reci se curata de coaja si se taie cuburi mai potrivite. Cartofii se amesteca si ei cu maioneza, se potrivesc de sare si piper.

Conservele de peste se desfac si se amesteca cu continutul din castron dar din conserva de ton se opreste jumatate ca sa poata fi pusa pe deasupra iar restul se amesteca in maioneza. Salata se spala si se lasa sa se scurga bine pe hartie prosop. Se ia o farfurie si se aseaza o parte din salata ca baza apoi se pune peste ea salata de peste si se orneaza cu marar proaspat si rondele de lamai.

Pofta buna. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (40)

deyutzky 1

11.12.2012, 19:47

cred ca e tare buna

mamaieelena 1

12.12.2012, 00:12

deyutzky multumesc a fost foarte buna si am de gand sa repet si la acest sfarsit de saptamana

jolygina 1

18.12.2012, 10:49

delicioasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Salata cu file de somon salbatic