Salata de icre cu ceapa

de La Ancuta in Salate, 20 Ian 2011 | 11850 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g icre de hering
  • 1 ceapa
  • 2 linguri gris fiert
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de icre cu ceapa:

Se curata icrele de pielite, daca este nevoie.

Intr-un caston punem icrele si grisul fiert si mixam bine. Adaugam ulei putin cate putin, ca la maioneza si mixam continuu.

Cand au inceput sa se lege adaugam putina zeama de lamaie si continuamsa mixam adaugand ulei.

Cand au ajuns la consistenta dorita adaugam si restul de zeama de lamaie si omogenizam.

Taiem ceapa marunt sau o dam pe razatoare si o adaugam in salata de icre. Amestecam bine.

Daca icrele nu au fost sarate potrivim de sare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de icre cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

mimmi 1

21.01.2011, 22:02

Ce bune sunt....

alinutza1983 1

22.01.2011, 12:41

tocmai lucrez la o salata de icre...doar ca mi s-a cam taiat..are cineva o solutie?

La Ancuta 1

22.01.2011, 12:54

alinutza pune un albus crud si mixeaza bine. O sa se lege.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata cu macris si baby spanac