Salata de ruccola cu piersici, prosciutto si Grana Padano

de laylalala in Salate, 4 Apr 2010 | 4984 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva (800 gr) piersici, scurse
  • 150 gr ruccola
  • 2 linguri ulei de masline cu aroma de lamaie
  • 1 lingurita miere
  • 4 felii subtiri de prosciutto, rupte in bucati
  • 2 linguri samburi de pin, usor prajiti
  • 50 gr Grana Padano, ras

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de ruccola cu piersici, prosciutto si Grana Padano:

Se incinge o tigaie tip gratar la foc potrivit.Se aseaza caisele in tigaie si se prajesc cateva minute pana cand s-au rumenit uosr.
Intr-un vas, se pun frunzele de ruccola.Se adauga caisele prajite apoi feliate gros.Se amesteca usor.Se stropeste totul cu 1 lingura ulei de masline si 1 lingurita miere.Se amesteca si se rastoarna intr-o farfurie de servire.Se aseaza deasupra feliile de prosciutto.Se amesteca usor iar in final se presara salata cu samburii de pin, 1 lingura ulei de masline ramas si Grana Padano.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de ruccola cu piersici, prosciutto si Grana Padano" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

gaby_duceag 1

04.04.2010, 11:58

O salata as papa si eu.Hristos a inviat!

Oana 1

04.04.2010, 13:45

Vai, ce bunatate Unde ai gasit muguri de pin?? ca de cand caut si de-astia...la nici un plafar nu am gasit...

nadina73 1

05.04.2010, 18:16

felicitari arata tare bine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de vinete cu ardei si ciuperci