Salata de toamna

de La Ancuta in Muraturi, 30 Aug 2011 | 16203 vizualizari

 

Am inceput pregatirile pentru iarna :). Pentru ca mama a avut multe gogonele in gradina, care nu cred ca se vor mai face rosii, am pregatit ceteva borcane de salata pentru iarna.

 

INGREDIENTE

  • 3 kg gogonele
  • 3 kg castraveti
  • 1,5 kg ardei
  • 1 kg ceapa
  • sare
  • otet
  • hrean
  • cimbru
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de toamna:

Curatam ceapa si ardeii. Taiem ceapa julienne iar ardeii bastonase. Castravetii si gogonelele le taiem felii subtirele. Punem totul intr-un castron incapator si adaugam sare dupa gust. Amestecam bine si lasam sa stea peste noapte. A doua zi stoarcem bine legumele si le asezam in borcanele spalate si sterilizate. Punem in fiecare borcan 2-3 bucatele de hrean curatat si cimbru. Adaugam o lingura de otet in fiecare borcan iar apoi capsam si punem borcanele in pivnita sau o camara racoroasa.

Peste cateva saptamani salata este gata si poate fi folosita langa diverse preparate :).

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de toamna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

mihaelaM 1

01.09.2011, 00:53

La Ancuta 1

01.09.2011, 09:52

Adina noi o tinem fara probleme pana in primavara. Daca nu iti place asa acru poti renunta la otet. Se pune fara lichid. Sper sa-ti placa

Mitinita 1

05.09.2011, 22:08

tocmai am pus legumele la sare...o sa fie tare buna pe timp de iarna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Muraturi asortate