Saleuri cu cascaval

de alinutza1983 in Aperitive / Garnituri, 14 Noi 2011 | 11719 vizualizari

 

Am mai spus...ne plac saratelele...in fel si chip...asa ca, iata o noua reteta!e imprumutata de la Ruxy! sarumanaaaa!

 

INGREDIENTE

  • 400 gr faina
  • 400 gr cascaval ras
  • 200 gr unt
  • 6 linguri smantana
  • 2 galbenusuri pt uns saleurile
  • o lingura sare.
  • seminte (optional)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri cu cascaval:

1. Se rade cascavalul, apoi intr-un vas incapator il amestecam impreuna cu faina, untul, sarea si smantana .

2. Obtinem un aluat gros, care se imparte in 2 sau 3 parti, iar acestea la randul lor se intind foaie; foaia rezultata se portioneaza cu rotita speciala, sub forma de bastonase, care se vor unge cu galbenus de ou, apoi se dau la cuptor cca 15-20 min, la foc mic spre mediu.

3. O reteta simpla, buna de incercat la Sarbatori!

Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Dana_Retetegg 1

23.11.2011, 21:24

Si eu as manca non stop

amaliatrusca 1

18.09.2014, 21:45

de cite ori fac astea au un succes nebun. cred ca un sfert de tava se maninca fierbinti si nu ajung la party....apoi la party mi se cere reteta dubla...maninca si copii si adulti. nu stiu cum poate sa fie ceva atit de bun!

RuxyRux 1

18.09.2014, 22:00

Alinutza...abia acum am vazut ca ai probat reteta...ma bucur ca v-au fost pe plac

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Saleuri cu branza si chimen