Sandvis cu cascaval afumat

de Mitinita in Sandvisuri, 15 Noi 2013 | 3849 vizualizari

 

Azi dimineata mi-a venit si mie randul la sandvis.Si in seara asta l-am refacut ptr fete :)

 

INGREDIENTE

  • un corn cu tarate
  • ceva fin cu verdeata Delaco
  • 2 felii de cascaval afumat Delaco
  • 2 felii de salam cu sunca
  • frunze de salata iceberg
  • un castravete murat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu cascaval afumat:

Taiem cornul si il ungem cu crema de branza.

Punem frunzele de salata,feliile de sunca,apoi cele de cascaval afumat.

Taiem castravetele murat in felii lungi si le punem la sandvis.

Inchidem sandvisul si taiem la mijloc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu cascaval afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Sendviş cald clasic