Sandvis cu salam banatean, rosii, castraveti si salata verde

de Razvan Constantinescu in Sandvisuri, 27 Mai 2017 | 3797 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 bagheta cu seminte
  • 4 frunze de salata verde
  • 2 felii rotunde de rosie
  • 6 felii de castravete
  • 6 felii de salam banatean
  • putin ketchup dulce
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu salam banatean, rosii, castraveti si salata verde:

Se taie bagheta in doua, pe lung. Se asaza doua frunze de salata verde (spalate si zvantate) peste felia de bagheta care urmeaza sa fie baza sandvisului. Se pun feliile rotunde de rosie si feliie de castravete (dupa ce legumele au fost spalate si taiate). Se poate adauga putina sare si putin piper macinat. Se adauga feliile de salam banatean, putin ketchup dulce si din nou doua felii de salata verde (spalate si zvantate), apoi se pune felia de bagheta cu seminte peste ele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu salam banatean, rosii, castraveti si salata verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Sandvis cald cu "DeSenvis"