Sandvisuri la cuptor

de Valclaudia in Sandvisuri, 21 Iun 2015 | 3931 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 felii paine neagra sau graham
  • 1/2 cutie branza Ceva Fin cu verdeata de la Delaco
  • 2 rosii mari sau 8 rosii cherry
  • 4 buc. cascaval feliat Hochland
  • 150 gr. Mlekdamer
  • sare,piper, boia dulce dupa gust
  • seminte chia
  • marar verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvisuri la cuptor:

Preincalzim cuptorul la 170 grade.

Tapetam tava cu hartie de copt.

Ungem feliile de paine cu crema de branza Delaco, Ceva fin cu verdeata, apoi le asezam una langa alta in tava tapetata.

Presaram sare, piper, boia dulce dupa gust.

Asezam feliile de Mlekdamer, apoi bucatele de rosii si bucati de cascaval feliat Hochland.

Presaram seminte chia si marar verde proaspat tocat.

Dam pentru 10 minute tava la cuptor.

Servim sandvisurile fierbinti, sunt delicioase...

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvisuri la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Catalina L 1

21.06.2015, 15:29

yammmm bune sunt

- Andreea - 1

21.06.2015, 18:38

Gustoase

-Licurici- 1

22.06.2015, 07:52

bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Sandvis de seară