Sandwich cu pui si sfecla

de Rocsi in Sandvisuri, 2 Feb 2018 | 2497 vizualizari

 

Stiu ca multa lume considera sandwich-urile ceva simplu, banal, dar eu nu cred asta. Cu cateva ingrediente poti obtine ceva grozav, ceva de te lingi pe degete, ceva ca ii face pe cei dragi sa zica wow! Da, un sandwich poate fi si wow, confirm asta!

 

INGREDIENTE

  • Pentru pui:
    • 3 copanele de pui
    • sare
    • piper
    • boia de ardei dulce
    • ierburi aromatice
    • 1 catel de usturoi
    • 2 linguri de ulei
    Pentru sos:
    • 4 linguri de iaurt
    • 1 lingurita mustar
    • ierburi aromatice
    • sare
    • piper
    • 1 lingura parmezan ras
    Mai avem nevoie:
    • 1 sfecla mare fiarta
    • 3-4 ridichii
    • 2-3 foi de ceapa verde
    • 1 lingura parmezan ras
    • 2 mini baghete cu seminte
    • sare
    • 2 linguri de ulei
    • 1-2 linguri otet balsamic
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwich cu pui si sfecla:

Puiul: Amestecati toate condimentele pentru pui cu uleiul si usturoiul curatat si taiat feliute. Copanelele le spalati, le stergeti cu niste servetele si le crestati bine, pana la os. Le adaugati in amestecul de condimente, le invartiti bine, le acoperiti si le dati jumatate de ora la frigider. Incingeti o tigaie grill, rumeniti bine puiul, pe toate partile. Cand sunt gata, le scoateti pe o farfurie, scoateti carnea de pe oase.

Sosul: Amestecati intr-un bol iaurtul, mustarul, ierburile aromatice si parmezanul ras. Adaugati sare si piper la sos, dupa gust. Sfecla o dati pe razatoarea mica. O amestecati cu uleiul, otetul balsamic si putina sare. Ridichiile le curatati de coaja, le taiati felii. Foile de ceapa verde le taiati rondele. Taiati partea de deasupra la cele doua mini baghete. Pe fiecare mini bagheta puneti sfecla, felii de ridichii, bucati de pui, apoi sos. Deasupra presarati ceapa verde si parmezan ras. Acum il puteti servi!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich cu pui si sfecla" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Sandvisuri Forestiere