Saramura de pui

de Constelatialeu in Pui, 14 Aug 2017 | 4781 vizualizari

 

Daca tot am facut gratar, am pus si de-o saramura de pui, ca mergea la fix lana saramura de scrumbie.....au aparut si niste mici pe acolo, se plictiseau singuri....:))))

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui intregi
  • sare grunjoasa
  • ceapa
  • ardei gras
  • rosie
  • un polonic de rosii+ ardei ( ca tot faceam amestecul asta pentru iarna)
  • 3-4 rondele de ardei iute
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura de pui:

Ne apucam sa curatam si sa dezosam pulpele, partea cu os si tartita o taiem si o frigem asa, restul pulpei o dezosam. Asezam pe patul de sare intai cu partea cu piele, apoi cand s-au fript, le intoarcem.

Intr-un castron, asezam carnea de pui fripta si turnam polonicul cu rosii di ardei fierte, acoperim bine cat timp curatam legumele. Ceapa am copt-o in coaja, apoi am scos coaja si am desfacut ''foile'' coapte si le-am pus peste pui, am curatat si ardeiul gras si l-am taiat julien, iar rosia am tocat-o marunt, pentru ca a fost destula zeama n-am mai pus si apa.

La final, am adugat rondele de ardeiu iute si patrunjel.

Sa aveti pofta, ca noi ne-am facut-o. Cand faci treaba, ti se face si foame, una din aia de lup.....

Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui marinate, pe pat de legume (by medi)