Saratele spirale din aluat de foietaj

de Mihaela11_jo in Aperitive / Garnituri, 7 Mar 2013 | 7521 vizualizari

 

Ce minunate sunt retetele rapide; si cand mai arata atat de apetisant ca reteta Laurei !!!!!!!
http://www.bucataras.ro/retete/spirale-cu-mac-34955.html
Multumesc draga Laura; am facut-o chiar in ziua cand ai postat-o( se vede pe data fotografiilor), dar nu i-a ajuns randul decat azi!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de aluat de foietaj 250g( patrate de 10/10cm)
  • 1 ou
  • mac
  • boia iute de ardei
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele spirale din aluat de foietaj:

Aluatul de foietaj se taie in 5 bucati egale.

Se unge aluatul cu ou batut,se sareaza si se presara cu mac sau boia iute de ardei.

Se fiecare bucata de aluat pentru a se obtine o spirala si se aseaza in tava cu hartie de copt.

Se dau la cuptor la 200 grade Celsius 20 de minute sau pana iau o culoare aurie.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

In Iordania aluatul de foietaj se gaseste si sub forma de patrate de 10/10 cm ; astfel munca este si mai usoara!

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele spirale din aluat de foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Saleuri cu branza - reteta de la Gaby