sardine cu legume(buğulama)

de kukibella in Peste, 18 Ian 2016 | 3243 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg sardine
  • 1 cartof
  • 2 ardei verzi
  • 1 ceapa roşie
  • 1 ceapa alba
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 lamaie
  • frunze de dafin
  • crengute de cimbru
  • 1 roşie mare
  • sare ,piper
  • 2-3 ardei iuti uscati(optional)
  • ulei de masline
  • o ceaşca de apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA sardine cu legume(buğulama):

Se curata sardinele.Legumele se taie rondele. Intr-o cratita se pune un strat de cartofi,unul de roşii,unul de ceapa.

Peste aceste straturi se aseaza sardinele. Peste sardine se pun restul de legume iar la final lamaia taiata felii sarea piperul,frunzele de dafin şi cimbrul.Se acopera cu un capac.

Pentru primele 5-6 min. se fierb la foc iute,iar apoi la foc mediu spre mic ptr. ınca 25-30 min.

Dupa ce au fiert se lasa sa se odihneasca 15 min.ptr a se amesteca aromele

 

Daca ti-a placut reteta noastra "sardine cu legume(buğulama)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Rocsi 1

18.01.2016, 19:38

miki_a 1

21.01.2016, 00:36

mihaelar63 1

29.01.2016, 11:15

Ce bunatate . As manca cu mare placere

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Macrou prajit