Sarmale cu pui la slow cooker Crock-Pot

de Bya Ralu in Slow Cooker, 22 Iun 2016 | 4161 vizualizari

 

S-au facut excelent si au fost super gustoase!

 

INGREDIENTE

  • 1 varza murata
  • 3 foi de dafin
  • putin ulei de masline
  • 1/2 cutie de rosii cuburi
  • apa

Pentru umplutura:

  • 500 g piept de pui
  • 1 morcov
  • 1 ceapa alba
  • 1 lingura de orez
  • vegeta/piper/cimbru
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale cu pui la slow cooker Crock-Pot:

Frunzele de varza se desfac cu atentie,se pun intr-un castron mare cu apa.

Carnea de pui se toaca, se pune intr-un castron impreuna cu orezul, ceapa tocata marunt, morcovul ras pe razatoarea mare si condimentele.

Se impacheteaza sarmalutele si se pun deoparte.

Pe fundul vasului slow cooker Crock-Pot 2.4 l punem varza tocata marunt, asezam sarmalele, punem apa, foile de dafin si stropim cu putin ulei de masline.

Setam aparatul la functia High pentru 4:30 min.

 

TIPS-URI

1

se servesc cu mamaliguta

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale cu pui la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Conserva de peste in bulion la slow cooker Crock-Pot