Sarmale de post

de dantes in Mancaruri de post, 29 Mar 2018 | 4182 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza murata
  • 1 Kg.ghebe
  • 100 g orez
  • 2 cepe
  • 100 g pasta de rosii
  • boia de ardei dulce,cimbru,sare,piper
  • 100 ml.ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale de post:

Desfacem frunzele de varza si le punem la desarat in apa rece,ghebele daca sunt congelate le puneti si pe ele in apa rece.Tocam ceapa si o punem la calit in ulei,cand este inmuiata adaugam orezul,boiaua,2 linguri de pasta de rosii dizolvate in putina apa,cimbru sare si piper si mai lasam pe foc circa 5 minute.Ghebele le dam prin masina de tocat apoi le amestecam cu compozitia de mai sus,Umplem foile de varza si le asezam intr-o oala apoi adaugam 2 linguri de pasta de rosii si cimbru si apa cat sa le acopere bine si le punem la fiert pe foc mic circa o ora.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Corinuta 1

31.03.2018, 00:42

Ce bune sunt cu ciuperci!

elucubratiiculinare 1

01.04.2018, 08:29

cu ghebe si mai bune

dantes 1

02.04.2018, 17:01

Multumesc pentru aprecieri!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Covrigi de casa (de post)