Sarmale raw

de Ramonica in Vegan / Raw vegan, 26 Ian 2012 | 14769 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • foi de varză murată
  • 125 gr germeni de hrişcă
  • 75 gr morcovi
  • 40 gr ţelină
  • 20 gr praz
  • câteva fire de pătrunjel
  • 1 roşie
  • 2 bucăţi roşii în ulei
  • sare
  • piper măcinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale raw:

Am mărunţit mai întâi în robot ţelina, morcovii, prazul şi pătrunjelul. Am adăugat apoi roşiile, hrişca, sarea şi piperul, am mixat câteva secunde. Apoi am luat câte o foaie de varză, fără nervurile grose, am pus din compoziţie, am rulat cu grija şi am format sărmaluţele. Frunzele de varză mai mici şi cele cu nervuri, le-am tocat mărunt şi le-am amestecat cu roşii mixate în blender. Am servit această tocătură lânga sarmale.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale raw" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

deyutzky 1

27.01.2012, 11:52

am venit si eu la o sarmaluta

Ramonica 1

27.01.2012, 12:56

Gustul e mult mai intens ca la cele fierte,fiind crude toate ingredientele isi pastreaza nutrientii intacti.

Bya Ralu 1

28.06.2012, 20:34

arata excelent sarmalutele,eu vin cu smantana

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Rosii uscate pentru iarna