Slanina cu boia 2

de mihaelar63 in Mezel de casa, 27 Aug 2013 | 6860 vizualizari

 

Dupa cum spuneam mi-a ,, aterizat '' un sfert de porc rasa Mangalita , din acela cu grasimi bune . De cum observ o bucata de slanina cu soric si cu dunga de carne pe la mijloc o si vad cu boia si usturoi !!

 

INGREDIENTE

  • 2kg slanina cu soric de pe burta cu dunga de carne la mijloc.
  • sare
  • boia
  • 1 lingurita piper boabe
  • 1 maciulie usturoi
  • 1 foaie dafin
  • 100 ml otet mere
  • 2 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Slanina cu boia 2:

Portionati slanina in table de marimea adoua palme .

Fierbeti in apa sa o acopere,cu sare , piper boabe , foaie dafin si otet de mere .

Scurgeti de apa .

Preparati o pasta din usturoi blenduit cu sare , ulei si boia

Cat este calda o increstati in patrate si ungeti cu sosul de usturoi .

Prin increstare se patrunde mai bine de gustul de usturoi .

Serviti cu praz, ceapa rosie sau legume proaspete .

Daca ti-a placut reteta noastra "Slanina cu boia 2" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Slaninuta fiarta cu usturoi si boia