Slaninuta fiarta in zeama de varza

de COSTEO in Mezel de casa, 5 Mai 2013 | 7994 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • slaninuta
  • moare varza
  • 6 catei usturoi
  • 1 ceapa
  • cimbru
  • boabe piper
  • frunze dafin
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Slaninuta fiarta in zeama de varza:

Pentru aceasta operatiune se va alege o zeama de varzafoarte gustoasa,limpede si nu foarte sarata(daca este prea sarata ,se mai adauga apa rece)

Slanina se pune la fiert in zeama de varza,la care se adauga ,o ceapa,un fir de cimbru,cateva boabe de piper,usturoi,foi dafin.

Se lasa la fiert 3-4 ore la foc domol.

Dupa ce a fiert( se face proba,prin inteparea cu furculita)

Se lasa sa se raceasca in zeama care a fiert,apoi se poate servi

Daca ti-a placut reteta noastra "Slaninuta fiarta in zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Slanina popricata cu usturoi verde