Smørrebrød cu creveti

de Satisfyyourcravings in Sandvisuri, 20 Oct 2014 | 3123 vizualizari

 

Smørrebrød se traduce prin "paine si unt" si este un preparat specific danez care se consuma in special la pranz. Acestea consta in principal din paine de secara densa si diverse toppinguri. Pentru Smørrebrød cu creveti se foloseste paine frantuzeasca.

 

INGREDIENTE

  • 1 felie de paine frantuzeasca
  • putin unt usor sarat
  • 50 grame creveti fierti, curatati
  • 1 lingurita creme fraiche
  • 1 felie lamaie
  • 2 frunze de salata
  • cateva frunze de marar
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Smørrebrød cu creveti:

Se unge painea cu unt, apoi se aseaza frunzele de salata, crevetii, creme fraiche, marar si lamaia. Se serveste imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Smørrebrød cu creveti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Bunica 1

20.10.2014, 22:01

Creveeeeeeti,preferatii mei!

mihaelar63 1

21.10.2014, 01:17

Aproape ca te invidiez . Cred ca ai la dispozitie o gama mare de peste , fructe de mare ... Super

babi5 1

21.10.2014, 08:05

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Quesadilla cu pui, ardei si ceapa verde