Snitele de pui

de Andra_Constantinescu in Mancare copii, 20 Dec 2014 | 5512 vizualizari

 

Ieri, la micul dejun, am servit ceva ce fetitei mele i-a placut mult, in special modul de prezentare. A fost foarte incantata, incat a facut si ea.

 

INGREDIENTE

  • Pentru snitel:
  • 6 felii muschiulet de pui;
  • 1 ou;
  • 3 linguri faina;
  • 3 linguri apa;
  • sare;
  • ulei.
  • Pentru decor:
  • rosii cherry prunisoare;
  • castravete;
  • branza topita feliata.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de pui:

Se spala carnea si se da cu sare. 

Intr-un castron se pune oul cu un praf de sare si se bate, apoi se mixeaza cu faina si apa.

Se incinge ulei intr-o tigaie, se da muschiuletul de pui prin compozitia preparata si se pune in tigaie la prajit.

TIPS-URI

1

Compozitia pentru snitel trebuie sa fie consistenta, ca sa nu se scurga de pe muschiulet.

2

Dupa ce s-a prajit, snitelul se pune pe o farfurie cu servetele, pentru ca acestea sa absoarba grasimea (pe asta am invatat-o de la Merisor).

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Snitel pane din piept de pui cu parmezan, reteta usoara si gustoasa