Socata reteta bunicii

de babi5 in Bauturi, 16 Mai 2013 | 3476 vizualizari

 

Socata reteta bunicii
Am pus sa fac socata ca in fiecare an de altfel, dar in acest an nu am mai pus drojdie de bere, sa vedem cum v-a iesi...

 

INGREDIENTE

  • Socata reteta bunicii
  • 5 lamai
  • 1,5 kg zahar
  • 10 l apa
  • 12 flori de soc
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Socata reteta bunicii:

Socata reteta bunicii

Intr-un borcan punem apa cu zaharul dizolvat, adaugam florile de soc si lamaile taiate felii. Punem la soare pentru macerat si amestecam de doua-trei ori pe zi. Cind a inceput sa se aciduleze, strecuram si punem in sticle si tinem la frigider.

Bun si sanatos!

TIPS-URI

1

Cand servim se mai poate adauga o feliuta de lamaie pentru decor si cuburi de gheata

Daca ti-a placut reteta noastra "Socata reteta bunicii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

babi5 1

17.05.2013, 09:26

cu mare drag rocsi azi il strecor

mena29 1

17.05.2013, 11:59

Si la noi a inflorit socul,am sa fac si eu zilele urmatoare insa pana atunci,beau un pahar de la tine

babi5 1

17.05.2013, 13:36

Cu mare ,mare drag azi o strecor sa o pun in frigider ..

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Socata reteta bunicii