Somon la gratar cu sos exotic

de costi7hector in Somon, 11 Apr 2017 | 3126 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 rondele de somon
  • 1 rodie
  • 2 legaturi ceapa
  • 1 avocado
  • 2 tulpini apio
  • 4 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • 50 ml vin alb 
  • ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon la gratar cu sos exotic:

Incingem o tigaie cu putin ulei, adaugam ceapa si apio cubulete si lasam circa 10 minute sa se caleasca, amestecand din cand in cand. Adaugam si avocado tot cubulete si il lasam si pe acesta sa se caleasca circa 5 minute. Saram si piperam dupa gust, stingem cu vin si lasam sa scada jumatate din cantitatea de vin, apoi adaugam semintele de rodie cu tot cu suc, mai lasam cateva minute si luam tigaia de pe foc. Somonul il saram si il coacem in tigaia grill bine incinsa, circa 5 minute, pe fiecare parte.

Servim cu sosul de legume. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Somon la gratar cu sos exotic" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Peste la cuptor