Sos cu ardei iute si mere

de Dea_Dea in Sosuri, 29 Mar 2013 | 3347 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 ardei kapia
  • 2 mere
  • 2 fire ceapa verde
  • 2 fire usturoi verde
  • 3 ardei iuti
  • 600 ml bulion
  • 2 linguri zahar
  • sare
  • piper
  • ienibahar
  • 1 foaie dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos cu ardei iute si mere:

Legumele si merele se toaca , se adauga bulionul, condimentele si se pun la fiert 30 minute, se adauga zaharul si se mai lasa 10-15 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos cu ardei iute si mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (12)

Dea_Dea 1

30.03.2013, 18:09

Multumesc!!

deyutzky 1

31.03.2013, 23:00

Bucataras Monica 1

11.04.2013, 10:50

sunt foarte curioasa ce gust are , nu am gustat niciodata , se poate sa-mi trimiti

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pesto cu busuioc