Sos cu ton

de simo_brkic in Sosuri, 5 Feb 2012 | 4354 vizualizari

 

Ceva nou pentru mine :=)

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii ton
  • 5 capperi 
  • 250 g maioneza
  • 1 ling. mustar
  • 1 lingurita patrunjel
  • 1 lingurita ulei masline
  • sare,piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos cu ton:

Se amesteca maioneza cu mustarul, capperi si uleiul ,adaugam sarea si piperul apoi tonul (fara uleiul din cutie) si omogenizam bine, la sfarsit adaugand patrunjelul tocat marunt;)

Se serveste pe paine sau ca aperitiv cu saratele ;) :P

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

MIUTA 1

06.02.2012, 11:27

Delicios

simo_brkic 1

06.02.2012, 13:26

hahha Ina cum pui mutrita aia? cu furculita si cutitul ihiih ce draguta e ..gagici daca am fi vecine vas chema mereu la degustat kiss:*

oana_pisicutza16 1

12.04.2012, 11:17

place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Reteta de paste cu ton