Sos de rosii cu menta

de Bya Ralu in Sosuri, 9 Iul 2015 | 4840 vizualizari

 

Un sos ideal pentru carnea la gratar.

 

INGREDIENTE

  • 4 rosii mari
  • 6 catei de usturoi
  • frunze de menta proaspete
  • sare/piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de rosii cu menta:

Usturoiul se piseaza si se freaca cu un mojar(eu nu am avut,si a fost tocat cu cutitul),pentru a se face pasta,iese mult mai bun.

Rosiile se curata de coaja si se taie cat mai marunt(de preferabil de baga la robotul de bucatarie,dar nu am avut ).

Amestecam usturoiul cu rosiile,punem condimentele si frunzele de menta le tocam marunt si amestecam.

Se da la frigider 15 minute,se serveste ca sos pentru carnea la gratar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de rosii cu menta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Dip cu sunca si rosii