Sos de rosii cu praz

de Nicole28 in Sosuri, 4 Mai 2014 | 6758 vizualizari

 

Sosul meu preferat.

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata de praz;
  • bobite de mustar;
  • o sticluta suc de rosii;
  • sare si piper;
  • frunze de patrunjel;
  • 2 linguri de ulei;
  • o frunza de dafin.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de rosii cu praz:

 

 

Spalam prazul apoi il taiem felii.

Il punem la calit timp de 5min in ulei.

Turnam sucul de rosii,punem sare, piper,bobitele de mustar si o foaie de dafin. Amestecam si lasam sa fiarba pana sosul este suficient de gros,apoi adaugam patrunjel verde tocat si servim.

 

TIPS-URI

1

Noi am servit acest sos impreuna cu chiftele de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de rosii cu praz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Sos de gogosari colorati