Sos de smantana cu marar

de ela in Sosuri, 19 Mai 2012 | 22898 vizualizari

 

atat de bun....

 

INGREDIENTE

  • 1lingura de unt
  • 2linguri faina
  • 200ml lapte
  • 4linguri smantana
  • 3linguri marar tocat
  • sare
  • piper
  • zeama de lamaie
  • vegeta
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de smantana cu marar:

Topim untul intr-o tigaie,adaugam faina in ploaie si amestecam repede cu un tel.Stingem rantasul cu lapte,amestecand mereu.Lasam cateva minute,apoi adaugam smantana,mararul tocat cat mai fin,sare,piper,vegeta si zeama de lamaie dupa gust,depinde cat de acrisor vrem sa fie.Lasam la foc mic vreo 10minute,amestecand mereu.

Noi am servit cu gratar si cartofi natur.

TIPS-URI

1

PREGATIM SOSUL LA FOC MIC.LA FOC MARE,SMANTANA SE TAIE.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de smantana cu marar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Sos de smantana