Sos de usturoi

de mihasara in Pt salate, 18 Ian 2016 | 6413 vizualizari

 

INGREDIENTE


    • 1 capatana de usturoi
    • 1 praf sare
    • 200ml ulei
    • 1 lingurita otet
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de usturoi:

Curatam usturoiul. Il punem intr-un bol si il amestecam energic cu sarea apoi adaugam uleiul, putin cate putin si amestecam  continuu  in  aceeasi directie ca la maioneza, pentru ca exista riscul sa se taie. Cand incepe  sa semene cu o maioneza, adaugam lingurita de  otet si amestecam in continuare pana la terminarea uleiului.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc si cartofi cu unt la cuptor, servite cu sos de usturoi si rosii