Sos rapid de usturoi

de lia maria in Sosuri, 29 Iul 2010 | 5264 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5-6 catei de usturoi
  • 1 galbenus
  • 1 lingurita mustar
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 1 varf de cutit de bicarbonat de sodiu
  •  1 felie de paine alba
  • 6 linguri ulei
  • sare
  •  piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos rapid de usturoi:

Usturoiul se curata. Painea se pune la inmuiat in apa cam 5’apoi se stoarce bine.Punem toate ingredientele in blender, dam drumul si in 5’ avem sosul gata, numai bun de servit.

Eu l-am servit cu paneuri de vinete si conopida.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos rapid de usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

lia maria 1

30.07.2010, 10:24

nadina73adevarul este ca si eu ma confrunt cu aceiasi problemadar oricum prepar pentru restul familieieu gust cate putin

lia maria 1

30.07.2010, 10:25

mena29ma bucur ca-ti place

epurasha2bb 1

30.07.2010, 16:19

ah ce mi-as dori sa am in fata platoul ala al tau cu paneuri si sos de usturoi cu tot!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Blue cheese dip