Sos remoulade

de Bucataras in Clasice, 23 Mai 2009 | 10631 vizualizari

 

Serviti alaturi de friptura rece de vita, porc ori pui ...

 

INGREDIENTE

  • 2 lingurite de capere, scurse si tocate marunt
  • 3 castraveciori murati, scursi si tocati marunt
  • 1 file de ansoa din conserva, scurs si tocat marunt
  • 150 ml maioneza
  • 1. lingurita mustar Dijon
  • 2 lingurite tarhon proaspat, tocat marunt
  • 2 lingurite de patrunjel proaspat, tocat
  • sare
  • piper negru macinat
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos remoulade:

1. Puneti caperele tocate, castraveciorii si fileul de ansoa intr-un castron mic si amestecati-le

2. Adaugati maioneza, mustarul si verdeata tocata si amestecati bine. Asezonati dupa gust cu sare si piper, se serveste rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos remoulade" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Sos salsa