Sos tzatziki

de Angelina_Elena in Sosuri, 11 Mai 2013 | 7582 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 g iaurt grecesc
  • 4 castraveti mari
  • 3 catei de usturoi
  • 2 lingurite ulei de masline
  • 1 lingurita patrunjel uscat
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos tzatziki:

Spalam castravetii, iar pe 3 dintre ei ii curatam de coaja.

Ii dam pe razatoarea cu ochiuri mari si ii punem la scurs intr-o strecuratoare.

Intr-un bol punem usturoiul pisat, sarea, piperul, patrunjelul uscat, uleiul de masline si iaurtul.

Adaugam castravetii scursi bine si amestecam usor.

Dam sosul la rece pana la servire.

Noi l-am servit cu paine prajita.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos tzatziki" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (19)

Rocsi 1

11.05.2013, 20:59

GeorgiaA 1

29.01.2014, 18:06

Si al patrulea castravete unde este?

Angelina_Elena 1

30.01.2014, 01:02

Imi cer scuze!! Cel de-al 4-lea l-am spalat si fara sa il curat l-am dat pe razatoare!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tzatziki