Spaghete cu ficatei de pui

de oanapl in Spaghete, 24 Oct 2017 | 5612 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g ficăței de pui
  • 2 căței de usturoi
  • 3 fire ceapă verde
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 250 ml roșii în sos
  • 1 linguriță zahăr
  • sare
  • piper negru măcinat
  • busuioc
  • 150 g spaghete
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu ficatei de pui:

Cureți ficățeii de pielițe, îi speli și îi tai cubulețe mai mici și le tragi un clocot pentru 5 minute. Cureți usturoiul și îl feliezi. Cureți ceapa verde și o tai rondele.
Încingi uleiul de măsline într-o tigaie și pui usturoiul și ceapa verde. Le călești 1 minut, apoi adaugi ficățeii, roșiile tăiate cubulețe și sosul. Condimentezi după gust cu sare, piper, busuioc, zahărul și fierbi până sosul scade și se îngroașă.

Intre timp, fierbi pastele al dente. Scurgi pastele și le adaugi peste sos. Amesteci ușor și stingi focul. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu ficatei de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu fenicul, rosii si ton