Sparanghel cu jambon la cuptor si ou

de Lau in Mancaruri de legume, 29 Mai 2019 | 1617 vizualizari

 

"Retete pentru mese in familie"

 

INGREDIENTE

  • 7 fire de sparanghel alb congelat
  • 7 felii de jabon
  • sare
  • piper
  • 1 felie unt
  • 4 oua
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sparanghel cu jambon la cuptor si ou:

Firele de sparanghel decongelate la temperatura camerei le infasuram cu cate o felie de jambon.

Le asezam intr-o tava unsa cu unt,untul ramas il taiem cubulete si il adaugam in tava si presaram condimente dupa gust, dam la cuptorul incalzit la 200 grade C pentru 8 min, dupa care le intoarcem si mai lasam cca 8 min.

Intre timp fierbem ouale moi.

Servim cu oua si parmezan sau cascaval ras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sparanghel cu jambon la cuptor si ou" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Oua cu legume la tigaie