Stevie preparata pentru iarna

de Andra_Constantinescu in Conserve, 14 Mai 2015 | 7003 vizualizari

 

Perfecta pentru iarna! Au iesit 5 borcane de 800g.

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg stevie;
  • 3l apa;
  • 2 linguri sare grunjoasa.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stevie preparata pentru iarna:

Se pun apa si sarea la fiert intr-o cratita mare.

Stevia se spala, se toaca si se pune in apa cand aceasta clocoteste. Se opareste putin si apoi se strecoara. Se aseaza stevia in borcane pana la jumatatea acestora, apoi se adauga zeama, dar doar dupa ce aceasta din urma s-a limpezit. Se capacesc bine borcanele si apoi se fierb pentru 20-30 de minute intr-o cratita pe fundul careia se pune un prosop si apa pana aproape de nivelul gurii borcanelor. Dupa ce se fierb, borcanele se lasa la racit in cratita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stevie preparata pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Ina 1

14.05.2015, 18:17

eu am tare multa in curte, cred ca am aruncat un sac , ca deja a imbatranit si am taiat-o. Pentru iarna o pastrez la congelator

Gicuta 1

15.05.2015, 08:09

dantes 1

15.05.2015, 12:40

Interesant!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Conserva de mazare