Stroganoff

de Anamaria7 in Vita, 24 Aug 2009 | 7328 vizualizari

 

Are o aroma inedita! (reteta nu imi apartine, dar trebuie sa v-o impartasesc!)

 

INGREDIENTE

  • 500g carne de vita fara grasime
  •  2 cepe
  • 500g ciuperci
  • 20g bulion
  • 200g smantana
  • 30g mustar dulce
  • 4 catei de usturoi
  • patrunjel
  • ulei, unt pentru calit
  • boia, sare, piper dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stroganoff:

Carnea spalata si scursa se taie in cubulete de 3cm si se caleste in ulei pana cand scade toata apa ce iese din ea si se rumeneste. In uleiul ramas se adauga putin unt si se caleste ceapa taiata solzisori. Se stinge cu boia, bulion, supa sau apa fierbinte cu putin Knorr (0.5litri). Se introduce carnea, piperul si celelalte condimente si usturoiul taiat marunt si se lasa la fiert timp de 30 de minute.

Ciupercile taiate feliute se calesc in unt pana cand scade zeama. Apoi se adauga mustarul si smantana si se amesteca pana cand se leaga sosul. Dupa ce mai fierb 2-3 minute se adauga peste amestecul de carne.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Stroganoff" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (2)

Bunica 1

25.08.2009, 22:28

Bine ai venit printre noi! Stroganoff arata foarte bine.Cred ca se servaste cu patrunjel deasupra. Asa-i?

adasev12 1

12.05.2012, 01:11

f bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Beef Bourguignon