Sufleu de brocoli

de dantes in Mancaruri de legume, 12 Mai 2021 | 5449 vizualizari

 

O mancare gustoasa si sanatoasa.

 

INGREDIENTE

  • Brocoli 1 bucata
  • oua 3 bucati
  • smantana 3 linguri
  • branza telemea rasa 30 gr
  • cascaval ras 20 gr,
  • sare,piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de brocoli:

Brocoli se spala si se rupe in buchetele, apoi se opareste circa 3 minute si se lasa la scurs.

Se amesteca ouale cu branza telemea rasa, smantana ( daca este prea groasa, se adauga putin lapte pentru a o subtia) si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust, apoi se toarna peste brocoli.

Tapetam o tava cu hartie de copt pe care o ungem cu unt sau ulei si se toarna compozitia cu brocoli si se rade deasupra cascavalul.

Se da la copt la 180 grade C, circa 30 minute pana devine aurie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de brocoli" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancarica de dovlecei, cu ardei si rosii